Projekti • Vasilić izgradnja

Kvalitet izgradnje je najbolji pokazatelj visokih standarda koje smo postavili kao prioritet u radu. Gradimo poslovne i stambene objekte sa podjednakom posvećenošću i pažnjom na detalje.

Pozovi nas i zakaži sastanak na kome ćemo ti pokazati detalje naših dosadašnjih projekata, kao i projekata koji su trenutno u izgradnji.

SuPrime residence

SuPrime residence je stambeni kompleks smešten u mirnom delu Subotice i sastojaće se od tri bloka. Izgradnja je već u toku na Bloku A, na raskrsnici ulica Masarikova i Andrije Medulića.

Nudimo ti luksuzne stanove, sa parking mestom unutar objekta, a na raspolaganju su ti tri luksuzna penthouse apartmana, kao i pet stanova na ćošku zgrade sa odličnim pogledom i pozicijom. Saznaj više i odaberi svoj stan ili apartman pre nego što se rasprodaju.

Profesionalnost

Profesionalnost

Tehničko i organizaciono znanje našeg stručnog tima mnogo puta je dokazano u praksi, izgradnjom stanova za potrebe tržišta.
Kvalitet

Kvalitet

Vrhunski kvalitet garantovan je izborom kvalitetnih materijala koje ugrađujemo u objekte i iskustvom u finalizaciji gradnje.
Konkurentnost

Konkurentnost

Kvalitetom usluga smo konkurentni vrhunskim kompanijama u oblasti stanogradnje, zadržavajući pri tome cenovnu konkurentnost.

Budući projekti

Svakih 6-8 meseci krećemo sa novim projektom. U planu je da se nakon Bloka A u SuPrime residence krene sa Blokom B, koji će površinski premašiti Blok A. Nakon toga sledi Blok C. Ukoliko ne uspeš da rezervišeš apartman ili stan koji želiš, možemo odmah da se dogovorimo oko rezervacije stana u novom bloku, koji onda možemo projektovati prema tvojim željama! Pozovi nas da proverimo trenutno dostupne apartmane i stanove i da rezervišeš svoj na vreme.

Kontakt

Kontaktiraj nas putem mail-a, pozovi nas na telefon: +381 65 23 03 123 ili popuni kontakt formu i pozvaćemo te mi u najkraćem roku. Otvoreni smo za svako tvoje pitanje, a biće nam pravo zadovoljstvo da zajedno osmislimo i izgradimo stan iz  tvojih snova.