Projekti • Vasilić izgradnja

Kvalitet izgradnje je najbolji pokazatelj visokih standarda koje smo postavili kao prioritet u radu. Gradimo poslovne i stambene objekte sa podjednakom posvećenošću i pažnjom na detalje.

Pozovi nas i zakaži sastanak na kome ćemo ti pokazati detalje naših dosadašnjih projekata, kao i projekata koji su trenutno u izgradnji.

SuPrime residence

SuPrime residence je stambeni kompleks smešten u mirnom delu Subotice i sastojaće se od tri bloka. Izgradnja je već u toku na Bloku A, na raskrsnici ulica Masarikova i Andrije Medulića.

Nudimo ti luksuzne stanove, sa parking mestom unutar objekta, a na raspolaganju su ti tri luksuzna penthouse apartmana. Saznaj više i odaberi svoj apartman pre nego što se rasprodaju.

Ognjena Price

Zamisli da živiš na elitnoj lokaciji Ognjena Price 34-36 u Subotici. Ovaj višespratni objekat nudi ti širok izbor luksuznih stanova, dizajniranih upravo za tebe.

U svakom stanu očekuje te prostrana terasa – tvoj lični kutak za uživanje. Ako ti je potrebno parking ili garažno mesto, i to je deo naše ponude. Ali, tu ne staje priča o luksuzu – na krovu zgrade nalazi se uređen prostor sa zelenilom, tvoje malo skrovište u srcu grada.

Imamo veliki izbor stanova, ali nemoj čekati. Ovi stanovi se brzo prodaju. Zato, pozovi nas odmah na telefon i zakaži pregled stana. Ili, još bolje, dođi i pogledaj stanove u ponudi, uveri se u kvalitet i luksuz koji nudimo.

Ovo je tvoja prilika da pronađeš savršen dom na adresi Ognjena Price 34-36. Zato, nemoj čekati. Pozovi nas i dogovorimo se oko uslova kupovine već danas. Jer ti zaslužuješ da živiš na adresi koja odiše stilom i elegancijom. Zaslužuješ da tvoj dom bude više od prostora za život – zaslužuješ da bude simbol luksuza i kvaliteta.

Profesionalnost

Profesionalnost

Tehničko i organizaciono znanje našeg stručnog tima mnogo puta je dokazano u praksi, izgradnjom stanova za potrebe tržišta.
Kvalitet

Kvalitet

Vrhunski kvalitet garantovan je izborom kvalitetnih materijala koje ugrađujemo u objekte i iskustvom u finalizaciji gradnje.
Konkurentnost

Konkurentnost

Kvalitetom usluga smo konkurentni vrhunskim kompanijama u oblasti stanogradnje, zadržavajući pri tome cenovnu konkurentnost.

Budući projekti

Svakih 6-8 meseci krećemo sa novim projektom. U planu je da se nakon Bloka A u SuPrime residence krene sa Blokom B, koji će površinski premašiti Blok A. Nakon toga sledi Blok C. Ukoliko ne uspeš da rezervišeš apartman ili stan koji želiš, možemo odmah da se dogovorimo oko rezervacije stana u novom bloku, koji onda možemo projektovati prema tvojim željama! Pozovi nas da proverimo trenutno dostupne apartmane i stanove i da rezervišeš svoj na vreme.

Na svakih 6 do 8 meseci, mi u Vasilić Izgradnji podižemo lestvicu luksuznog stanovanja. Nakon uspešno završenog Bloka A u SuPrime Residence, na redu je izgradnja Bloka B – još impresivnijeg, sa većom površinom od prethodnog.

A nakon toga? Blok C! Ako nisi u mogućnosti da rezervišeš apartman ili stan koji želiš, možemo odmah da se dogovorimo oko rezervacije stana u novom bloku, koji onda možemo projektovati prema tvojim željama!

Ali to nije sve, ove godine u planu je i izgradnja novog objekta na prestižnoj lokaciji – ulici Vatroslava Lisinskog.

Ne čekaj ni sekund duže! Pozovi nas odmah da proverimo dostupnost apartmana i stanova, i rezerviši svoj idealan dom na vreme. Jer u Vasilić Izgradnji, tvoje želje postaju naša arhitektonska realnost.

Javi se što pre, dogovori sastanak i pregledaj našu ponudu. Ne propusti priliku da ostvariš svoj san o savršenom stanu. Jer ti zaslužuješ ne samo dom, već prostor koji je dizajniran prema tvojim snovima. Pozovi nas danas i dogovori kupovinu stana u izgradnji. Ne dozvoli da ti promakne ovakva prilika!

Kontakt

Kontaktiraj nas putem mail-a, pozovi nas na telefon: +381 65 23 03 123 ili popuni kontakt formu i pozvaćemo te mi u najkraćem roku. Otvoreni smo za svako tvoje pitanje, a biće nam pravo zadovoljstvo da zajedno osmislimo i izgradimo stan iz  tvojih snova.