SuPrime residence • Blok A

SuPrime residence • Blok A

Luksuzni stambeni objekat sa parking mestima za stanare, penthouse apartmanima i luksuznim stanovima na ćošku zgrade. Objekat je u izgradnji, a prodaja stanova i apartmana je u toku. Pozovi nas i rezerviši svoj apartman ili stan po izboru.

Slike objekta • Blok A

Objekat je lociran na ćošku ulica Masarikova i Andrije Medulića u Subotici. Smešten je u mirnom delu grada i u svom sastavu poseduje parking mesta za stanare.

Luksuz pre svega

Penthouse apartmani su smešteni na uvučenom spratu što nam je omogućilo da svaki apartman ima svoju raskošnu terasu. Objekat poseduje 3 apartmana od po 200m2. Iz svakog apartmana postoji poseban izlaz na ravni krov, koji će biti oaza zelenila. Pogledaj planove apartmana u PDF-u.

Pored penthouse apartmana, na raspolaganju ti je i 5 stanova od po 100 m2, smeštenih na ćošku zgrade. Izuzetan pogled i sjajan raspored prostorija garantuju ti sjajan doživljaj u tvom novom stanu. Pogledaj planove u PDF-u.

Zbog velikog interesovanja za ovim luksuznim apartmanima i stanovima, preporučujemo ti da nam se što pre javiš i rezervišeš svoj apartman ili luksuzan stan.

Lokacija objekta • SuPrime Blok A

Objekat se nalazi na uglu ulica Masarikova i Andrije Medulića u Subotici. Pogledaj tačnu lokaciju na Google mapi i poseti nas. Prethodno nas pozovi na telefon +381 65 23 03 123 ili nas kontaktiraj putem mail-a, da dogovorimo termin sastanka.